menu

Geboortefotografie Workshop bij Renate van Lith gevolgd!

Op 19 januari 2019 mocht ik deelnemen aan de geboortefotografie workshop van Renate van Lith in het mooie Inntel Hotels Amsterdam Zaandam. Na het beleven van de 3 geboortes van mijn eigen kinderen is sinds geruime tijd mijn interesse in geboortefotografie gegroeid. We leggen zoveel dierbare herinneringen vast van allerlei mooie, bijzondere en soms trieste gebeurtenissen. Daar hoort de geboorte van een kindje ook bij. Voor velen een van de dierbaarste momenten in het leven. Hoe bijzonder is het om hier mooie en stijlvolle foto’s van te hebben terwijl je als ouders alleen hoeft te focussen op het belangrijkste op dat moment: de bevalling zelf? Alleen waar te beginnen als fotograaf?

De workshop van Renate gaf hier zeer uitgebreide en gedegen antwoorden op en ook op al het andere wat er bij geboortefotografie komt kijken. Van het starten als geboortefotograaf, tot het doen van de uiteindelijke shoot, de aflevering ervan en, niet geheel onbelangrijk, het zakelijke aspect van geboortefotografie.

De workshop was heel goed georganiseerd in een kleinschalige groep. Het was leerzaam, gezellig en vooral inspirerend.

Dankzij haar jarenlange ervaring als (awardwinnende) geboortefotograaf is Renate de uitgewezen persoon om deze workshop te geven. Heel bijzonder om hieraan deel te hebben kunnen nemen en zo laagdrempelig al mijn vragen te stellen. Kortom een absolute aanrader voor iedere fotograaf die geboortefotografie overweegt en hier meer over wil leren.

Kijk voor meer informatie op https://www.renatevanlith.nl/

Vanaf nu kunnen jullie ook geboortereportages bij mij inboeken. Meer informatie en een portfolio oproep volgen.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Weinmann Fotografie

(0031) 06-20106190

Email: info@abieliphotography.com

KVK: 72009225

Volg mij op

Abi & Eli Photography

Werkzaam in Rotterdam e.o

(0031) 06-20106190

Email: info@abieliphotography.com

KVK: 72009225